sc Heerenveen - Roda JC
17 december, 19:45 uur
Koop nu kaarten »
Er zijn nog kaarten beschikbaar!
×

Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Oefencampagne nieuwe seizoen bekend

Gepubliceerd op 12 mei 2011 10:00
Oefencampagne nieuwe seizoen bekend

Het oefenprogramma van sc Heerenveen voor het nieuwe voetbalseizoen is bekend. De selectie van trainer Ron Jans start donderdag 23 juni met de voorbereiding op het nieuwe voetbaljaar. sc Heerenveen speelt acht oefenduels, waarvan twee tegen amateurclubs.

De eerste oefenwedstrijd is op woensdag 29 juni. In Sloten neemt sc Heerenveen het op tegen een Gaasterlandse selectie. Op zaterdag 2 juli wordt in Dronten tegen de plaatselijke ASV geoefend. Op dinsdag 5 juli staat de eerste wedstrijd tegen een profclub gepland. In Langezwaag wordt die dag gespeeld tegen Go Ahead Eagles.

Van 11 tot en met 14 juli verblijft sc Heerenveen in België waar een trainingskamp wordt belegd. Op woensdag 13 juli neemt sc Heerenveen het op tegen AA Gent. Op zaterdag 16 juli is in Appelscha Sparta Rotterdam de tegenstander en vier dagen later wordt in Leek tegen het Belgische Germinal Beerschot gespeeld.


Op 23 juli treft sc Heerenveen het Spaanse Mallorca. De oefencampagne wordt op 31 juli afgesloten met een duel in het Abe Lenstra stadion tegen de Griekse kampioen Olympiakos Piraeus. Een week later is de aftrap van het nieuwe seizoen.