sc Heerenveen - NAC Breda
12 mei, 14:30 uur
Koop nu kaarten »
Er zijn nog kaarten beschikbaar!
×

Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Onder 13 speelt als enige thuis; derby voor Onder 17

Gepubliceerd op 16 november 2018 10:27

Het eerste elftal van sc Heerenveen komt dit weekeinde niet in actie, maar een aantal jeugdteams trekt zaterdag wel weer ten strijde. Zo speelt Onder 13 als enige op Sportpark Skoatterwâld en staat voor Onder 17 de Derby van het Noorden op de agenda. Hieronder het volledige programma.

programma-jeugdwedstrijden(10)

Onder 17 neemt het in de Derby van het Noorden op tegen FC Groningen. Onder 17 staat negende in de competitie; één plekje boven de Groningers. Het verschil tussen beide ploegen is één punt. Dat gat willen de mannen van trainer Wilco Hellinga graag vergroten. Het duel op Sportpark Corpus den Hoorn begint om 12.30 uur.

Twee uren eerder begint koploper Onder 15 in Hengelo aan het competitieduel met FC Twente. Het team van trainer Menno van Dam speelde vorige week gelijk tegen Sparta Rotterdam (2-2) en hoopt na de wedstrijd tegen de Tukkers weer drie punten te kunnen bijschrijven. Aftrap: 10.30 uur.

Onder 13 speelt als enige thuis

Waar Onder 17 en Onder 15 uit spelen, komt Onder 13 op Sportpark Skoatterwâld in actie. Als enige. Vanaf 11.00 uur is Vitesse de tegenstander van de ploeg van trainer Niek Westra. Het duel mag met recht een topper genoemd worden. Onder 13 staat derde; Vitesse tweede, maar de Arnhemmers hebben wel acht punten meer dan de Friezen.

In de competitie van Onder 12 is er geen team met meer punten dan de Friese equipe. Dat kan ook niet, want het team van coach Emiel Kramer wist alle zeven duels te winnen. Zaterdagochtend is Flevo Boys de tegenstander. De ploeg uit de Noordoostpolder staat met negen punten uit zes wedstrijden vierde. Het treffen begint om 10.30 uur in Emmeloord.