sc Heerenveen - Excelsior
30 maart, 20:45 uur
Koop nu kaarten »
Er zijn nog kaarten beschikbaar!
×

Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Onder 19 oefent; Onder 17 krijgt koploper Vitesse op bezoek

Gepubliceerd op 12 oktober 2018 09:58

Het eerste elftal komt dit weekeinde vanwege de interlandperiode niet in actie, maar de jeugdteams van sc Heerenveen gaan wel weer de wei in. Voor Onder 19 staat er een oefenwedstrijd op het programma. De overige ploegen werken een competitieduel af.

programma-jeugdwedstrijden(3)

Geen competitievoetbal voor Onder 19. Daarom werkt de hekkensluiter van de Eredivisie een oefenduel af. In Terwolde is Go Ahead Eagles de tegenstander op Sportpark Woldermarck. De wedstrijd begint om 12.00 uur.

Later op de middag begint Onder 17 aan het thuisduel met Vitesse. Het team van trainer Wilco Hellinga speelt om 14.30 uur tegen de koploper uit Arnhem.

Koppositie behouden

Onder 15 verdedigt vanaf 12.30 uur de koppositie in Tilburg. Tegenstander Willem II is hekkensluiter, maar dat biedt uiteraard geen enkele garantie op de drie punten, weet ook coach Menno van Dam.

programma-jeugdwedstrijden(4)

Onder 13 krijgt De Graafschap op bezoek. De ploeg van trainer Niek Westra staat vierde met negen punten uit zes wedstrijden. Het gasten uit Doetinchem verzamelden tot dusver drie punten in vijf duels. De wedstrijd tegen de Superboeren begint om 11.00 uur.

Amateurverenigingen

De jongste teams van de jeugdopleiding gaan 's ochtends vroeg op pad richting twee amateurverenigingen. Onder 12 reist af naar Steenwijk voor een duel tegen d'Olde Veste'54 (aftrap: 10.15 uur) en Onder 11 gaat naar Harlingen, waar sportief partner Zeerobben de tegenstander is (aftrap: 9.55 uur).