sc Heerenveen - Excelsior
30 maart, 20:45 uur
Koop nu kaarten »
Er zijn nog kaarten beschikbaar!
×

Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Ook O19 tegen De Graafschap; O17 speelt topper

Gepubliceerd op 15 maart 2019 09:15

Niet alleen de mannen van trainer Jan Olde Riekerink komen zaterdag in actie, ook trekken alle jeugdelftallen van sc Heerenveen deze dag weer ten strijde. Zo staat Onder 19 net als het eerste elftal tegenover De Graafschap, speelt Onder 17 de topper tegen PEC Zwolle en reist Onder 13 af naar Breda. Een overzicht.

programma-jeugdwedstrijden (8)

De Graafschap - Onder 19
Net als het eerste elftal neemt ook Onder 19 het zaterdag op tegen De Graafschap. Het oudste jeugdteam van sc Heerenveen gaat tegen de Superboeren voor de zesde zege op rij. De Friezen staan door hun zegereeks op de tweede plaats met evenveel punten als koploper FC Twente. De Doetinchemmers zijn hekkensluiter. De wedstrijd begint om 15.00 uur.

Onder 17 - PEC Zwolle
Na het gelijke spel tegen NAC Breda (1-1) speelt Onder 17 tegen PEC Zwolle. De ploeg van trainer Wilco Hellinga staat net als Onder 19 tweede en heeft twee punten meer dan de Zwollenaren, die derde staan. Een topper dus op Sportpark Skoatterwâld. Aftrap: 15.00 uur.

Onder 15 - FC Utrecht
Onder 15 boekte vorige week tegen Feyenoord (3-1) de eerste zege na de winterstop en hoopt die overwinning tegen FC Utrecht een goed vervolg te geven. De Domstedelingen staan met acht punten uit vijf duels op de vierde plaats. De Friezen staan met drie uit zes op de achtste en laatste plek. Het duel begint om 11.00 uur.

programma-jeugdwedstrijden (9)

NAC Breda - Onder 13
Op bezoek bij NAC Breda hoopt Onder 13 weer eens met een goed resultaat van het veld te stappen. Na drie nederlagen op rij staat de ploeg van trainer Niek Westra momenteel op de zesde plek, één plek boven tegenstander NAC Breda. Om 11.45 uur wordt er in Breda afgetrapt.

VV Heerenveen - Onder 12
De Derby van Heerenveen staat op het programma. Onder 12 neemt het op tegen VV Heerenveen, oftewel de nummer twee tegen de nummer drie van de competitie. Het duel begint om 11.15 uur, uiteraard op Sportpark Skoatterwâld.

Onder 11 - Zeerobben
In diezelfde competitie is Onder 11 koploper. Voor de ploeg van trainer Jeffrey Mast staat het thuisduel met Zeerobben op de agenda. Het duel met de Harlingers begint om 12.00 uur.