sc Heerenveen - NAC Breda
12 mei, 14:30 uur
Koop nu kaarten »
Er zijn nog kaarten beschikbaar!
×

Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Ook Onder 19 en Onder 13 treffen lijstaanvoerder

Gepubliceerd op 23 november 2018 09:45

Niet alleen het eerste elftal van sc Heerenveen neemt het dit weekeinde op tegen de koploper. Ook Onder 19 en Onder 13 treffen in de eigen competities zaterdag de nummer een. Op Sportpark Skoatterwâld spelen de oudste jeugdspelers tegen Ajax. Voor Onder 13 staat het uitduel met ADO Den Haag op het programma. Hieronder het volledige programma.

programma-jeugdwedstrijden(11)

Onder 19 neemt het thuis op tegen Ajax. De Amsterdammers gaan met 22 punten uit negen wedstrijden fier aan kop in de Eredivisie. Nummer twee Sparta Rotterdam heeft vier punten minder. Onder 19 bevindt zich onder in het rechterrijtje, maar zal er alles aan willen doen de punten in eigen huis te houden. Het duel begint om 14.30 uur.

In Rotterdam speelt Onder 17 tegen Excelsior. De ploeg van trainer Wilco Hellinga zal na de remise vorige week tegen FC Groningen (1-1) weer met een overwinning van het veld willen stappen om afstand te nemen van de onderste regionen, waar onder andere de Rotterdammers zich bevinden. Aftrap: 10.30 uur.

Na het verlies vorige week tegen FC Twente zal Onder 15 gebrand zijn op een goed resultaat tegen Alphense Boys. Ondanks de tweede seizoensnederlagen tegen de Tukkers voert de ploeg van trainer Menno van Dam met zes punten voorsprong op nummer twee NEC/FC Oss de ranglijst nog wel aan. De wedstrijd begint om 11.00 uur op Sportpark Skoatterwâld.

programma-jeugdwedstrijden(12)

Onder 13 kruist de degens met de leeftijdsgenoten van ADO Den Haag. De Hagenezen zijn koploper; De Friezen staan derde. Een heuse topper voor het team van coach Niek Westra, dat er alles aan zal doen de ploeg uit de hofstad de tweede nederlaag van het seizoen toe te brengen. De wedstrijd begint om 12.30 uur.

Een halfuur eerder beginnen op Sportpark Skoatterwâld Onder 12 en Urk aan hun onderlinge duel. Onder won tot dusver alle acht competitiewedstrijden en zullen die reeks voort willen zetten tegen de ploeg uit de Noordoostpolder.

Op hetzelfde tijdstip wordt op hetzelfde terrein de bal bij het duel tussen Onder 11 en LAC Frisia 1883 in beweging gebracht. Net als Onder 12 staat ook Onder 11 zonder puntverlies bovenaan. Dat zal trainer Jeffrey Mast graag zo willen houden.