Feansjop

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Overtuigende overwinning E-pupillen in Assen

Gepubliceerd op 13 maart 2016 14:30

De E-pupillen hebben afgelopen zaterdag in Assen met 6-1 gewonnen van ACV Assen. Door de winst verstevigt sc Heerenveen E1 de koppositie.

sc Heerenveen/Udiros E1 staat momenteel eerste in de competitie, maar heeft slechts een voorsprong van twee punten op achtervolger FC Emmen. In Assen moest er daarom worden gewonnen van de nummer vier ACV Assen. Het slecht bespeelbare veld maakte het soms lastig om goed te kunnen combineren, maar de Friezen hadden een overwicht in balbezit. Dit overwicht werd ook uitgedrukt in de score; bij rust zocht de ploeg van Niek Westra de kleedkamers met een 3-1 voorsprong op.

In de tweede helft bleef sc Heerenveen de controle houden. ACV kwam niet onder de druk van de blauw-witten vandaan, waardoor de score nog werd uitgebreid naar 6-1 voor de pompeblêdenformatie. Een prima resultaat tegen een goed team, waardoor de koppositie blijft behouden.

ACV Assen E1 – sc Heerenveen/Udiros E1 1-6 (1-3)
0-1 Yoram Boerhout
0-2 Ingmar Mulder
1-2 ACV Assen
1-3 Frans Kallenkoot
1-4 Yoram Boerhout
1-5 Kaj Schlette
1-6 Tygo Land

Selectie sc Heerenveen/Udiros E1
Bernt Klaverboer, Kaj Schlette, Jort Vervat, Tygo Land, Yoram Boerhout, Ingmar Mulder, Rowan Lorist, Robin Bouw, Frans Kallenkoot, Boaz Zuman