Regio selectie - sc Heerenveen
27 juni, 19:00 uur
Koop nu kaarten »
Ga mee en moedig ons aan!
×

Feansjop

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Pele van Anholt revalideert bij Jong sc Heerenveen

Gepubliceerd op 7 maart 2018 13:14
Pele van Anholt revalideert bij Jong sc Heerenveen

Pele van Anholt revalideert bij Jong sc Heerenveen. De 26-jarige verdediger zit momenteel zonder club en traint mee met de selectie van trainer Chris de Wagt. Van Anholt komt terug van een zware knieblessure.

In 2002 kwam de destijds elfjarige Van Anholt van CAB uit Bolsward in de jeugdopleiding van sc Heerenveen terecht. Van Anholt debuteerde in 2011 in de hoofdmacht van de Friezen en speelde in totaal 127 Eredivisiewedstrijden voor sc Heerenveen. In de zomer van 2016 vertrok de verdediger transfervrij naar Willem II.

Van Anholt kwam in het seizoen 2016/2017 tot 23 officiële optredens namens Willem II. De verdediger vertrok na één seizoen uit Tilburg om zijn loopbaan te vervolgen in Amerika. In de zomer van 2017 tekende de vleugelverdediger een éénjarig contract bij Los Angeles Galaxy. In augustus van dat jaar liep Van Anholt een zware knieblessure op. Eind 2017 werd bekend dat de optie in het contract van Van Anholt niet werd gelicht. Nu is de verdediger dus weer even ‘thuis’ bij de club waar het voor hem allemaal begon.