Regio selectie - sc Heerenveen
27 juni, 19:00 uur
Koop nu kaarten »
Ga mee en moedig ons aan!
×

Feansjop

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Rob Maas: ‘goal gaat zeker een keer vallen’

Gepubliceerd op 12 februari 2016 18:06
Rob Maas: ‘goal gaat zeker een keer vallen’

Vitesse, zaterdag in Arnhem tegenstander van sc Heerenveen, heeft de laatste weken moeite met scoren. De Arnhemmer wisten in de laatste vijf wedstrijden slechts drie maal het net te vinden en had voor dat aantal ook nog de hulp van PEC-speler Bram van Polen nodig. De verdediger schoot in eigen doel.

,,We hebben de laatste weken inderdaad meer moeilijkheden het net te vinden, maar we creëren wel genoeg. De kansen zijn er dus, maar met doelpunten gaat het nu wat moeizamer. Maar de bal gaat zeker een keer goed vallen. We werken er hard aan op de trainingen,’’ houdt trainer Rob Maas vertrouwen.

Rashica trainde deze week weer mee met de selectie. Of Rob Maas een beroep kan doen op de aanvaller wordt van dag tot dag bekeken. Solanke en Ibarra trainden niet mee vrijdag. ,, Rashica heeft deze week inderdaad meegetraind. Het gaat steeds beter met hem. Hij lijkt inzetbaar voor het duel van morgen,’’laat de trainer op de website van Vitesse weten. Maas kan niet beschikken over Solanke, Ibarra en Lieftink.

Rob Maas vindt sc Heerenveen na de winterstop stabieler presteren. ,,Na de winterstop valt het met de wisselvalligheid wel mee. Na drie overwinningen verloren ze vorige week. Het is een fysiek sterke ploeg. We hebben een kans als we ons eigen spel blijven spelen”, aldus Maas.

Foto: Vitesse | Paul Meima