Regio selectie - sc Heerenveen
27 juni, 19:00 uur
Koop nu kaarten »
Ga mee en moedig ons aan!
×

Feansjop

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Ruime overwinning E-pupillen door goede teamprestatie

Gepubliceerd op 21 februari 2016 15:33

De E1 van sc Heerenveen/Udiros hebben afgelopen zaterdag een ruime overwinning op C.V.V. Blauw Wit ’34 geboekt. In Leeuwarden werd het 0-7 voor de ploeg van trainer Niek Westra.

Na het gelijke spel van vorige week, thuis tegen Zuidhorn, waren de Friezen getergd om een goed resultaat te halen. sc Heerenveen was de gehele wedstrijd voortdurend in balbezit, Blauw Wit was enkel gevaarlijk vanuit de omschakeling. Met het hoge baltempo van de gasten wist Blauw Wit zich geen raad en sc Heerenveen scoorde in de eerste helft dan ook drie keer: Yoram Boerhout (2x) en Ingmar Mulder zetten de 0-3 tussenstand op het scorebord.

In de tweede helft zakte Blauw Wit nog meer in en lieten de Leeuwarders het initiatief volledig aan sc Heerenveen. Hier had de pompeblêdenformatie het in het begin van de tweede helft lastig mee, maar in het laatste deel van de wedstrijd wisten de gasten de verdediging van de tegenstander toch nog vier keer te slechten. Yoram Boerhout, de grote man aan de kant van de ploeg van Niek Westra, scoorde driemaal na rust. Rowan Lorist completeerde de lijst met doelpuntenmakers: 0-7.

Selectie sc Heerenveen/Udiros E1:
Bernt Klaverboer, Kaj Schlette, Jort Vervat, Tygo Land, Yoram Boerhout, Ingmar Mulder, Rowan Lorist, Robin Bouw, Frans Kallenkoot

Afwezig:
Boaz Zuman

Scoreverloop:
0-1 Yoram Boerhout
0-2 Ingmar Mulder
0-3 Yoram Boerhout
Rust
0-4 Yoram Boerhout
0-5 Yoram Boerhout
0-6 Yoram Boerhout
0-7 Rowan Lorist