Feansjop

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

sc Heerenveen dit seizoen sterk in uitduels

Gepubliceerd op 29 november 2017 13:26
sc Heerenveen dit seizoen sterk in uitduels

sc Heerenveen presteert dit seizoen sterk in uitduels. De ploeg van trainer Jurgen Streppel behaalde 14 van de 18 punten dit Eredivisie-seizoen in uitduels. Alleen PSV (18) en Ajax (16) haalden dit seizoen meer punten in uitwedstrijden dan sc Heerenveen (14, gedeeld met Feyenoord).

sc Heerenveen hield in haar laatste twee uitduels in de Eredivisie de nul. In september-oktober 2016 hield Heerenveen voor het laatst in meer uitduels op de rij de nul (3, waaronder uit bij Roda JC).

Thorsby en Vlap

Morten Thorsby is nog altijd de topscorer van sc Heerenveen met 4 goals, waaronder twee doelpunten tijdens de uitwedstrijd bij ADO Den Haag. Na Thorsby maakte Michel Vlap de meeste Eredivisie-doelpunten voor sc Heerenveen dit seizoen, zijn drie treffers vormen drie van de laatste zes doelpunten van sc Heerenveen. Vlap scoorde in drie van de laatste vier Eredivisie-wedstrijden van sc Heerenveen. Reza Ghoochannejhad staat met 14 doelpunten tweede op de topscorerslijst van de Eredivisie over heel 2017 (achter Mimoun Mahi van FC Groningen, 17).