Regio selectie - sc Heerenveen
27 juni, 19:00 uur
Koop nu kaarten »
Ga mee en moedig ons aan!
×

Feansjop

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

sc Heerenveen O12 wint tweemaal in drieluik

Gepubliceerd op 3 juli 2016 07:55
sc Heerenveen O12 wint tweemaal in drieluik

sc Heerenveen 0.12 nam het zaterdag op tegen de leeftijdsgenoten van AZ en FC Groningen. De eerste wedstrijd tegen FC Groningen werd gespeeld om 10.00 uur en ruim twee uur later kwam AZ op bezoek. Trainer Robin Veldman zag zijn team twee keer met ruime cijfers winnen.

Onder prettige omstandigheden om te voetballen wist sc Heerenveen al vroeg de opbouw in de eerste wedstrijd tegen FC Groningen te verstoren. Dit resulteerde in een aantal goede mogelijkheden. Het vizier stond in het begin echter nog niet scherp genoeg. Na een aantal gemiste kansen wist Yoram Boerhout met een mooie individuele actie de 1-0 op het scorebord te zetten. De wedstrijd speelde zich af op helft van FC Groningen. sc Heerenveen verdedigde scherp op de bal en wist Groningen goed onder stuk te krijgen. Uiteindelijk werd de wedstrijd door nog 2 doelpunten van Yoram Boerhout, 2x Dimitris Rallis en Sam Slot gewonnen met 6-0.

Om 12.15 trapte sc Heerenveen af tegen AZ. De Friezen kwamen als snel op een ruime voorsprong en wisten het gevaar van technisch begaafde AZ goed uit te schakelen. De wedstrijd werd uiteindelijke met maar liefst 9-0 gewonnen. 3x Trustin van 't Loo, 2x Ingmar Mulder, 1x Yoram Boerhout, 1x Justin Valerius, 1x Senne Heeres en 1x Bold Purev.