sc Heerenveen - PSV
16 februari, 19:45 uur
Koop nu kaarten »
Er zijn nog kaarten beschikbaar!
×

Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

sc Heerenveen wint Webcare Award DDP#05

Gepubliceerd op 1 augustus 2018 20:39
sc Heerenveen wint Webcare Award DDP#05

Het sc Heerenveen Webteam heeft de DDP#05 AWARD voor beste webcare in de categorie Voetbalclubs gewonnen. Een prestatie waar we oprecht trots op zijn! De DDP Awards worden jaarlijks uitgereikt naar aanleiding van het Digital Dialogues Pulse onderzoek. Dit onderzoek is  in de eerste helft van 2018 uitgevoerd door Goud Uberconnected, in samenwerking met Dr. Lotte Willemsen (Hogeschool Utrecht) en Dr. Charlotte van Hooijdonk (Vrije Universiteit Amsterdam).

Het onderzoek

Digital Dialogues Pulse heeft de webcare prestaties van 139 Nederlandse organisaties in 17 verschillende branches onderzocht. Door middel van mystery shopping is de kwaliteit van de webcare beoordeeld. Daarbij is gekeken naar het reactiepercentage, de inhoud van de reactie, de reactiesnelheid, het menselijk geluid en de grammatica van de reactie. Vanuit actieve social media-accounts zijn berichten verstuurd, waarna de reacties op deze berichten zijn geanalyseerd.

Service

sc Heerenveen is als winnaar in de categorie Voetbalclubs verkozen en scoort vooral hoog op de inhoud van de reactie (8,5), reactiesnelheid (binnen een uur) en menselijk geluid (7,3). Het winnen van deze award is een mooie erkenning voor de bijdrage aan het streven van sc Heerenveen om de online service naar een hoger niveau te tillen. Supporters moeten zelf kunnen kiezen welk type dienstverlening op welk moment en via welk kanaal het beste bij hen past.