Ajax - sc Heerenveen
24 januari, 20:45 uur
Koop nu kaarten »
Ga mee en moedig ons aan!
×

Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

sc Heerenveen zwaait vertrekkende spelers uit

Gepubliceerd op 5 mei 2013 16:00
sc Heerenveen zwaait vertrekkende spelers uit

sc Heerenveen heeft vanmiddag na afloop van de competitiewedstrijd tegen FC Utrecht afscheid genomen van een aantal vertrekkende spelers. Het betrof Kenny Steppe, Matthew Amoah, Daniel de Ridder, Gianni Zuiverloon, Lukas Marecek, Yassine El Ghanassy en Filip Djuricic.

Technisch directeur Johan Hansma zwaaide de spelers uit en bedankte hen voor de bewezen diensten. Veenstra had voor iedereen een korte persoonlijke boodschap en wenste alle spelers veel geluk toe in hun verdere sportieve carrière. Het vertrek van Lucas Marecek en Yassine El Ghanassy is niet honderd procent zeker. De komende periode wordt duidelijk of het verblijf van het tweetal in Friesland wordt verlengd.

Voor de naar Benfica vertrekkende Filip Djuricic was er een extra woord van aandacht. Johan Hansma noemde de Serviër een uitzonderlijke voetballer en een uitzonderlijke persoonlijkheid. ,,We zijn allemaal trots op je en nemen met pijn in ons hart afscheid. Filip, bedankt voor alles en het ga je goed. We hopen dat je voor Benfica net zo belangrijk wordt, als je voor ons bent geweest.’’

Bekijk hieronder de foto's van het afscheid van de spelers