sc Heerenveen - FC Utrecht
16 december, 12:15 uur
Koop nu kaarten »
Er zijn nog kaarten beschikbaar!
×

Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Seizoenkaarthouders nemen voordelig jongeren mee naar FC Utrecht-thuis

Gepubliceerd op 12 december 2018 08:11
Seizoenkaarthouders nemen voordelig jongeren mee naar FC Utrecht-thuis

Op zondag 16 december speelt sc Heerenveen in het Abe Lenstra stadion tegen FC Utrecht. Aftrap: 12.15 uur. De laatste thuiswedstrijd van het jaar. Speciaal voor dit duel is de jeugdprijs aangepast. Seizoenkaarthouders kunnen vier jeugdkaarten bijkopen, al vanaf 10 euro per stuk. Zo hopen we op flinke steun op jacht naar de derde zege van onze jongens op rij.

Seizoenkaarthouders hebben de mogelijkheid vier jeugdkaarten bij te kopen, al vanaf 10 euro per stuk. Op die manier kunnen onze vaste toeschouwers tegen een gereduceerd tarief bijvoorbeeld hun zoon(s), dochter(s) of diens vriend(inn)en meenemen naar het laatste thuisduel van sc Heerenveen in 2018.

Jeugdkorting

Jongeren tot en met 17 jaar krijgen 50 procent korting op het reguliere tarief, in plaats van de gebruikelijke 6 euro jeugdkorting. Je scoort voor deze wedstrijd dus al een ticket voor de Hoek-tribune vanaf 10 euro. Zit je liever op de lange zijde, dat kan al voor 12,50 euro.

Prijzen
- Hoek: € 10,-
- Korte zijde: € 11,-
- Lange zijde: € 12,50

Clubkaarthouders kunnen één kaart kopen.

Profiteer

Klik hier om kaarten te bestellen of kom langs in de Feanstore.

Kom gezellig met je vrienden naar het Abe Lenstra stadion en beleef samen een gezellige middag! Samen zorgen we voor een geweldige sfeer!