Regio selectie - sc Heerenveen
27 juni, 19:00 uur
Koop nu kaarten »
Ga mee en moedig ons aan!
×

Feansjop

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Ten Hag eist volledige scherpte van FC Utrecht

Gepubliceerd op 19 mei 2017 17:50
Ten Hag eist volledige scherpte van FC Utrecht

FC Utrecht dwong midweeks tegen sc Heerenveen een goede uitgangspositie af om de finale van de play-offs te bereiken, maar Erik ten Hag blijft waakzaam. “Het gaat erom dat we alert zijn en blijven”, laat de trainer weten op de website van FC Utrecht.

De trainer eist concentratie en scherpte van zijn spelers. ‘Nu we finales spelen, kun je het je niet veroorloven om dat niet te doen.’ Ten Hag haalt de tweede helft in het Abe Lenstra aan als voorbeeld. Daarin gaf FC Utrecht bijna een 2-0 voorsprong uit handen. ‘De wedstrijd had kunnen kiepen”, doelt Ten Hag op het schot op de paal en de gemiste rebound van Marzo.

‘We hebben een heel goede uitgangspositie. Die moet je verzilveren, ‘vervolgt Ten Hag. ‘Dus moeten we vol gas gaan. Dat kan, want onze jongens zijn fysiek ook goed uit de strijd gekomen.’ Bij FC Utrecht heeft verdediger Giovanni Troupée de groepstrainingen hervat. Hij sluit dan ook weer aan bij de wedstrijdselectie

Volgens de trainer is er bij FC Utrecht vertrouwen dat de klus geklaard wordt. ‘De moraal is goed, en die moet goed blijven. sc Heerenveen is een uitstekende ploeg, maar het gaat om onszelf. Wij moeten onze prestaties afroepen. Als we dat doen, hebben we een heel goede kans om de goede uitgangspositie die we hebben gecreëerd te verzilveren.