Heracles Almelo - sc Heerenveen
04 augustus, 12:15 uur
Koop nu kaarten »
Ga mee en moedig ons aan!
×

Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Thorsby vandaag in actie met Jong Noorwegen

Gepubliceerd op 11 september 2018 08:35
Thorsby vandaag in actie met Jong Noorwegen

Voor Morten Thorsby staat vandaag, dinsdag 11 september, een EK-kwalificatiewedstrijd op het programma. Thorsby gaat met Jong Noorwegen op bezoek bij Jong Azerbeidzjan. Het duel begint om 18.00 uur en wordt gespeeld in de Dalga Arena in Baku.

Jong Noorwegen is nog volop in de strijd om een ticket voor het EK onder 21 in Italië en San Marino, dat in 2019 gehouden zal worden. De Noren hebben nog altijd zicht op de bovenste plaatsen in de poule. Jong Duitsland en Jong Ierland staan welliswaar op plaats 1 en 2 in poule 5, maar van beide ploegen wisten de Noren te winnen. Met nog drie wedstrijden te gaan lijkt Jong Noorwegen tijdens de laatste wedstrijden dan ook mee te kunnen strijden om een ticket voor het EK.

Vandaag zal wel gewonnen moeten worden van Jong Azerbeidzjan, dat laatste staat in poule met 2 punten. De Noren hebben 11 punten en kunnen bij een overwinning stijgen naar de derde plaats in de groep. Ze komen dan op gelijke hoogte met Jong Ierland, dat vandaag tegen Duitsland speelt.