Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Topdrukte op Skoatterwâld; alleen Onder 15 speelt uit

Gepubliceerd op 2 november 2018 10:02

Voordat zondagmiddag het vlaggenschip van sc Heerenveen in actie komt, hervatten de jeugdteams zaterdag de competitie. Op Onder 15 na spelen alle elftallen thuis. Genoeg reden om naar de velden van Sportpark Skoatterwâld te gaan. Hieronder leest u het volledige programma.

programma-jeugdwedstrijden(6)

Na de overwinning op AZ (0-2) hervat Onder 19 de competitie met een thuiswedstrijd tegen Vitesse. De Arnhemmers staan na zeven duels vijfde en hebben veertien punten. Tien meer dan de Friezen, die twaalfde staan. Het duel begint om 15.15 uur.

Iets eerder op de middag speelt Onder 17 tegen PEC Zwolle. Vanaf 12.30 uur neemt het team van trainer Wilco Hellinga, negende in de competitie, het op tegen de nummer dertien.

Een halfuur eerder gaat het duel tussen Onder 15 en Almere City FC van start. De ploeg van coach Menno van Dam, koploper in de competitie, probeert dan de drie punten vanuit Almere mee te nemen naar Fryslân. Het is het enige uitduel voor de jeugdafdeling.

programma-jeugdwedstrijden(7)

Onder 13 kruist 's ochtends de degens met Roda JC. Het team van trainer Niek Westra staat momenteel op de derde plaats. De Limburgers zijn hekkensluiter. Het duel begint om 11.00 uur.

Een uurtje later klinkt het eerste fluitsignaal bij de wedstrijd tussen Onder 12 en Alcides. De Friezen voeren na vijf gespeelde en gewonnen wedstrijden de ranglijst aan. De ploeg uit Meppel heeft in evenveel duels drie punten minder weten te verzamelen en staat derde.

Op hetzelfde tijdstip beginnen ook Onder 11 en Blauw Wit'34 aan hun onderlinge duel. Onder 11 staat met twaalf punten uit vier wedstrijden bovenaan. De Leeuwarders hebben zes punten uit vier duels en staan daarmee op de vierde plaats.