sc Heerenveen - VVV Venlo
23 april, 19:45 uur
Koop nu kaarten »
Er zijn nog kaarten beschikbaar!
×

Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Uitwedstrijd bij FC Emmen uitverkocht!

Gepubliceerd op 22 maart 2019 15:08
Uitwedstrijd bij FC Emmen uitverkocht!

sc Heerenveen speelt zondag 7 april de uitwedstrijd tegen FC Emmen. De spelers kunnen op de steun van een vol gastenvak rekenen, want alle 375 beschikbare toegangskaarten zijn inmiddels uitverkocht!

Totaal aantal kaarten

FC Emmen heeft voor dit duel 375 kaarten beschikbaar gesteld, waarvan 150 eigen vervoer-kaarten. Dit heeft alles te maken met de beperkte capaciteit van het gastenvak en de parkeergelegenheid in Emmen.

De wedstrijd is inmiddels uitverkocht. We begrijpen dat dit tot teleurstelling leidt, maar meer kaarten hebben wij helaas niet beschikbaar.

Georganiseerd vervoer

Vanzelfsprekend organiseert FeanFan weer een busreis. De busreis (kaart + vervoer) kost 20 euro. Supporters die geen lid zijn van FeanFan betalen 10 euro extra in de bus. 

Vervoersvoorwaarden

Het is niet toegestaan met openbaar vervoer te reizen of het centrum te bezoeken. 

Het aangeschafte omwisselbiljet kun je bij het gastenvak in Emmen op vertoon van een (seizoen)clubcard met uitregistratie omwisselen voor het toegangsbewijs. Heb je nog geen clubcard of uitregistratie? Vraag deze dan tijdig aan! Klik hier voor meer informatie.

Alleen supporters van sc Heerenveen die een toegangskaart Eigen vervoer hebben gekocht, kunnen met eigen vervoer naar Emmen reizen. Heb je een toegangskaart Buscombi verkocht, moet je dus met de georganiseerde busreis naar Emmen reizen.