1899 Hoffenheim - sc Heerenveen
28 juli, 17:00 uur
Koop nu kaarten »
Ga mee en moedig ons aan!
×

Feansjop

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Vacature: sc Heerenveen op zoek naar coördinator afdeling maatschappelijke betrokkenheid

Gepubliceerd op 21 juni 2018 15:19
Vacature: sc Heerenveen op zoek naar coördinator afdeling maatschappelijke betrokkenheid

sc Heerenveen is een club die verbindt. Hoeveel er ook verandert, een paar elementen veranderen bij sc Heerenveen nooit: de saamhorigheid, de trots en passende eigenzinnigheid zijn het fundament onder het Friese voetbalbolwerk. Daarnaast blijft sc Heerenveen toegankelijk, transparant en van ons allemaal.

Samen maken we de club!


sc Heerenveen zoekt een coördinator MVO. Als coördinator MVO ben je het visitekaartje en gesprekspartner van de afdeling MVO. Je levert een concrete bijdrage aan de invulling van de maatschappelijke verantwoordelijkheid die de club neemt. Het werk bestaat voor het grootste deel uit het organiseren, coördineren en ontwikkelen van de projecten. Dat doe je samen met je collega. Je weet maatschappelijk beleid om te zetten in praktische plannen en je begrijpt het belang van een duurzame relatie met onze stakeholders, gemeenten en andere belanghebbenden. Zowel professioneel als persoonlijk zit maatschappelijke betrokkenheid in je DNA.

Lees hier meer. Je schriftelijke reactie voorzien van CV ontvangen wij graag vóór 5 juli 2018. Deze en/of eventuele vragen kun je mailen naar vacatures@sc-heerenveen.nl t.a.v. mevrouw J. de Poorter.