sc Heerenveen - Ajax
20 oktober, 20:45 uur
Koop nu kaarten »
Er zijn nog kaarten beschikbaar!
×

Feansjop

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Vacature: stagiair HR

Gepubliceerd op 17 mei 2018 08:32
Vacature: stagiair HR

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage en heb jij affiniteit met human resources in de breedste zin van het woord? Dan heeft sc Heerenveen goed nieuws! Wij hebben namelijk per direct een stageplaats voor een stagiair die onze organisatie gaat helpen bij de opzet en inrichting van het functiehuis.

Wat ga je doen?

Gedurende deze stage zal het complete functiehuis van sc Heerenveen geactualiseerd worden. Vanuit HR zoeken we een stagiaire die hier van A tot Z bij betrokken zal worden en die de projectvoortgang bewaakt en assisteert waar nodig. Naast ondersteuning van de HR-collega en management zorg je voor de totstandkoming en actualisatie van de functieprofielen.

Je volgt minimaal een HBO-opleiding, bij voorkeur richting HRM. Je kunt kritisch analyseren en beoordelen van de verkregen informatie en hebt een scherpe beschouwende mening. Zowel bottom-up als vanuit een heli view doorzie je snel de samenhang op organisatie breed niveau. Integriteit is van groot belang.

Naast het verwerken van de functiewijzigingen zorg je voor een correcte vastlegging en archivering van definitief vastgestelde functieprofielen. Daarnaast heb je een belangrijke taak aangaande het bewaken van de projectvoortgang.

Wat bieden wij?

Als stagiair maak je volledig deel uit van een leuk, enthousiast en gedreven team waar volop ruimte is voor jouw persoonlijke ontwikkeling en input. Naast je eigen werkzaamheden binnen het team, krijg je uiteraard ook gelegenheid/tijd om aan eventuele opdrachten voor je opleiding te werken.

Daarnaast biedt sc Heerenveen je een unieke kijk in haar organisatie en de dynamische wereld van HR. Een professionele begeleiding vanuit HR tijdens deze stage is daarbij vanzelfsprekend. Als stagiair ontvang je van sc Heerenveen een stagevergoeding.

Wie zijn wij?

sc Heerenveen is een club die altijd veel mensen aan zich heeft weten te binden. Hoeveel er ook verandert, een paar elementen veranderen bij sc Heerenveen nooit: de saamhorigheid, de trots en passende eigenzinnigheid zijn het fundament onder het Friese voetbalbolwerk. Daarnaast blijft sc Heerenveen toegankelijk, transparant en van ons allemaal. Samen maken we de club!

We zijn een unieke club in een veranderend voetballandschap met respect voor het verleden. Iedereen is waardevol voor sc Heerenveen en speelt zijn eigen rol; zowel binnen als buiten de lijnen. Van de vele vrijwilligers (ruim 600!) tot de spelers op het veld en van de werknemers tot de supporters en sponsors. Alle schakels tellen mee!

Interesse?

Mocht je interesse hebben stuur dan uiterlijk 1 juni 2018 je CV en sollicitatie voorzien van je motivatie naar . Graag lezen we in je sollicitatiebrief terug voor welke stagerichting binnen HR je kiest en waarom. Daarnaast zijn we erg benieuwd wat je komt halen-en-brengen tijdens de stage.

Voor meer informatie over de stages kun je contact opnemen via .