Feansjop

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Verjongd beloftenteam verliest flink van Harkemase Boys

Gepubliceerd op 19 september 2017 22:33
Verjongd beloftenteam verliest flink van Harkemase Boys

Jong sc Heerenveen is vanavond tegen een flinke nederlaag aangelopen in de oefenwedstrijd tegen Harkemase Boys. Op Skoatterwâld verloor de thuisploeg met 1-5 van de gasten uit de derde divisie. Joshua Sanches wist de enige treffer te maken voor sc Heerenveen (1-3), dat met een verjongd beloftenteam speelde.

Bij Jong sc Heerenveen stonden er vijf spelers van Onder-19 in de basis. Mede daardoor had de ploeg (dit duel getraind door Paul Raveneau) het lastig tegen het fysiek veel sterkere Harkemase Boys.  Voor rust viel de schade nog wel mee (0-1), maar in de tweede helft werd de achterstand van Jong sc Heerenveen groter. Bij een 0-3 stand deed Sanches met een mooi schot uit de draai nog wel wat terug namens de beloften, maar tot een verdere inhaalrace kwam het niet. In de slotfase scoorde Harkemase Boys, met voormalig sc Heerenveen-speler Jens Jurn Streutker in de basis, nog twee keer.
 
Jong sc Heerenveen - Harkemase Boys 1-5

29. IJzerman  0-1
47. Boezerooy 0-2
57. Hooiveld 0-3
59. Sanches 1-3
79. Kaluzi 1-4
86. Hooiveld 1-5

Opstelling Jong sc Heerenveen:
De Boer (46. Doornbusch), Bor (46. Iredale), Banki, Kocjancic, Amofa, Sanches (60.Wrzesniak), Oliekan (83. Palamar), Magnusson, Hornkamp, Borges (46. Seedorf), Rako