Regio selectie - sc Heerenveen
27 juni, 19:00 uur
Koop nu kaarten »
Ga mee en moedig ons aan!
×

Feansjop

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Voorbeschouwing Roda JC – sc Heerenveen

Gepubliceerd op 1 december 2017 09:57
Voorbeschouwing Roda JC – sc Heerenveen

Zondagmiddag gaat sc Heerenveen op bezoek bij hekkensluiter Roda JC. De ploeg van trainer Jurgen Streppel haalde tot dusver veertien van de achttien punten in uitduels. Alleen PSV (18) en Ajax (16) behaalden meer punten buiten eigen stadion. Aanvoerder Stijn Schaars verwacht echter geen cadeautjes in Limburg: “Roda is een stugge ploeg.”

Schaars: “Ze zullen met iets minder zelfvertrouwen spelen dan Zwolle afgelopen weekend. Roda is echter goed in de omschakeling met een aantal snelle jongens. Je moet altijd respect hebben voor de tegenstander en niet denken dat we daar even heengaan om Roda op te rollen. Zo is het gewoon niet. Je begint gewoon weer op nul, maar ik denk wel dat we kans hebben daar.”

Ondanks de nederlaag van afgelopen weekend blijft de spirit bij sc Heerenveen goed. Schaars: “De intentie en de vechtlust zijn goed, dat moet gewoon blijven en dan gaat het kwartje uiteindelijk ook de andere kant op vallen. Wij zullen dominant moeten zijn. Als je zo blijft spelen, dan ben ik ervan overtuigd dat we meer punten gaan halen.”

Bekijk hieronder de voorbeschouwing met Stijn Schaars.

De wedstrijd tussen Roda JC en sc Heerenveen begint zondag om 14.30 uur.