Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Vreman wil goede lijn De Graafschap doortrekken

Gepubliceerd op 26 februari 2016 13:10
Vreman wil goede lijn De Graafschap doortrekken

De Graafschap is al vier thuisduels op rij ongeslagen en ook de laatste drie competitieduels leverden geen enkele nederlaag op. Trainer Jan Vreman wil zondag de goede lijn tegen sc Heerenveen doortrekken.

Alleen als De Graafschap blijft presteren, heeft de goede reeks volgens Vreman waarde, zo laat hij op de clubwebsite weten. ,,We moeten daarmee doorgaan. Die statistiek zegt me alleen wat als die zo blijft. Het gaat er niet alleen om dat je ongeslagen blijft in eigen huis. Het is namelijk belangrijk dat we dat goed voetballend kunnen doen. Daar zijn we mee bezig en ziet er goed uit.'

Op de vrijdagtraining ontbraken Hidde Jurjus, Bryan Smeets en Dean Koolhof. ,,Hidde heeft wat last van zijn knie en deed uit voorzorg niet mee. Hij is er morgen op de training gewoon wee bij. Bryan heeft last van zijn schouder, Karim Tarfi zal op zijn positie spelen. Dean is ziek en zoals het er nu naar uitziet, zit hij niet bij de selectie tegen Heerenveen", aldus Vreman.

De trainer noemt Heerenveen een goed elftal met veel kwaliteit, ,,maar wel minder dan Vitesse overigens. Maar Heerenveen heeft een collectief en kan een zware dobber zijn."

Vermoedelijke opstelling De Graafschap: Jurjus; Will, Propper, Van de Pavert, Cicek; Tarfi, Kaak, El Jebli, Driver; Vermeij, Peters.

Foto: De Graafschap