Regio selectie - sc Heerenveen
27 juni, 19:00 uur
Koop nu kaarten »
Ga mee en moedig ons aan!
×

Feansjop

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Wijzigingen commerciële afdeling sc Heerenveen

Gepubliceerd op 20 december 2017 12:10

Met ingang van 1 januari zullen er een aantal wijzigingen plaatsvinden op de commerciële afdeling van sc Heerenveen. De commerciële afdeling is één van de motoren onder ons succes als voetbalclub. Na jaren van dalingen en stagnatie, hebben we de stijgende lijn weer te pakken. Daarbij wordt constant gekeken naar de ‘juiste opstelling’ voor maximale prestaties. In dat kader is besloten de commerciële afdeling te versterken.

De afgelopen weken en maanden is er zorgvuldig gewerkt om in beeld te krijgen wat de commerciële afdeling van sc Heerenveen nodig heeft en is gezocht naar nieuwe krachten voor twee functies binnen de afdeling. Voor die functies (marketing/activatie coördinator en administratief medewerker binnendienst) hebben twee goede versterkingen weten vast te leggen inmiddels. Zij starten beide begin 2018 met hun werkzaamheden.

Het (jaar)contract van Henk Bloemers liep ten einde. ‘In samenspraak met Henk hadden we voor hem een nieuwe rol, die past bij zijn kracht en talent, als Sales Manager en relatiebeheerder gedefinieerd. We hebben Henk daarbij een, naar onze mening, passende aanbieding gedaan. Jammer genoeg voor beide zijn we er samen niet uitgekomen. We betreuren het dat hij andere ambities heeft dan sc Heerenveen, want hij heeft fantastisch werk verricht. We zijn Henk dankbaar voor wat hij voor ons heeft betekend’, aldus algemeen directeur Luuc Eisenga.