Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen
hoofdsponsor-ausnutria

Willem II heeft het nog lastig in eigen stadion

Gepubliceerd op 5 december 2018 10:00

Willem II is zaterdag in Tilburg gastheer voor sc Heerenveen. De ploeg van trainer Adrie Koster heeft het net als sc Heerenveen nog lastig in eigen stadion. Zes thuisduels leverden vijf punten op.

willem2-uitreeks

Willem II lijkt zich net als sc Heerenveen buiten eigen stadion beter op het gemak te voelen. De Tilburgers pakten thuis vijf punten tegen uit elf. Willem II wist voor eigen publiek alleen te winnen van Heracles Almelo. Dat gebeurde meteen met overtuigende cijfers. Heracles werd met een 5-0 nederlaag terug naar Almelo gestuurd.
 
Daarnaast waren er gelijke spelen tegen de Rotterdammer clubs. Feyenoord werd op 1-1 gehouden en het duel tegen Excelsior eindigde in 2-2. Verder waren er nederlagen tegen VVV Venlo, FC Utrecht en Vitesse. Alleen Vitesse wist met een verschil van meer dan een treffer te winnen in Tilburg. De laatste twee thuisduels gingen verloren.
 
Willem II scoorde thuis negen treffers en incasseerde acht tegendoelpunten. Alleen tegen VVV Venlo werd de nul gehouden. Fran Sol c.s. kwamen twee maal niet tot scoren. VVV Venlo en FC Utrecht hielden de nul in Tilburg. Het minimale positieve doelsaldo is te danken aan de klapper tegen Heracles Almelo.

thuisduels Willem II    
Willem II VVV Venlo 0-1
Willem II Heracles Almelo 5-0
Willem II Excelsior 2-2
Willem II Feyenoord 1-1
Willem II FC Utrecht 0-1
Willem II Vitesse 1-3