Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

OldStars geven demonstratie tijdens Fortuna Sittard-thuis

Gepubliceerd op 3 december 2018 12:32

sc Heerenveen maakte zaterdagavond in de rust van het thuisduel met Fortuna Sittard een OldStars Walking Football-demonstratie mogelijk. Vier Friese OldStars-teams (Bolsward, Irnsum en twee maal sc Heerenveen) speelden op het veld in het Abe Lenstra stadion.

FPH8408

De voetballers kregen zo de kans om een groter publiek te laten zien wat Walking Football inhoudt. Er werden diverse partijtjes gespeeld. Walking Football houdt in dat er tijdens een partijtje niet wordt gerend. Er mogen geen slidings gemaakt worden en de bal mag niet boven heuphoogte komen.

Het doel is uiteindelijk om ouderen te laten samenkomen, ze te helpen meer te bewegen en gezonder te laten eten voor een gezondere leefstijl. In de provincie Friesland werken de KNVB, Sport Fryslân, SC Cambuur, sc Heerenveen, het Nationaal Ouderenfonds en Rabobank Friesland nauw samen om het concept groter te laten worden.
 
Bekijk onderstaande foto-impressie voor een terugblik op deze demonstratie. De kaarten werden beschikbaar gesteld door hoofdsponsor GroenLeven.

  • FPH8392.jpg
  • FPH8408.jpg
  • FPH8440.jpg
  • FPH8464.jpg