Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

OldStars in actie in Den Haag

Gepubliceerd op 23 juni 2015 17:39
OldStars in actie in Den Haag

De Old Stars van sc Heerenveen hebben het seizoen 2014-2015 afgelopen zaterdag mooi afgesloten met een evenement in het Kyocera stadion van ADO Den Haag. Om 10:00 uur werden de teams ontvangen door de organisatie van Sciandri, KNVB, Ouderenfonds en ADO Den Haag.

PSV, FC Groningen, Vitesse, Cambuur, RKC, Heracles en sc Heerenveen waren naar het stadion van ADO Den Haag afgereisd. De organisatie wist voor dit evenement ook een ploeg echte Old Stars uit te nodigen. Het team onder leiding van Sjaak Swart met daarin John Bosman, Rob en Richard Witsche, Ben Wijnstekers, Rene vd Kerkhof, Aaron Winter en Simon Tahamata waren ook van de partij.

Heerenveen speelde met twee teams, namelijk Team Foppe en Team Abe. Het team Foppe speelde in een zeer sterke poule en team Abe zat in een wat lichtere poule wat resulteerde in drie overwinningen en een gelijkspel.

De organisatie had voor de deelnemende ploegen die niet hoefden te spelen een nieuwe attractie buiten het stadion opgesteld, namelijk voetgolf. Daarnaast was er de mogelijkheid om een rondleiding te krijgen door het stadion.

De sportiviteitsprijs ging uiteindelijk naar FC Groningen en Vitesse was de winnaar van het voetgolf. Na een geslaagde dag en een heerlijk buffet ging iedereen weer met een tevreden en voldaan gevoel naar huis.

Na de zomerstop zullen de Old Stars op 26 augustus weer starten met het nieuwe seizoen.
Wilt u ook meedoen? Aanmelden kan via http://oldstars.nl/aanmelden/