Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Pereboom InterimManagement ondersteunt het Foppe Fonds

Gepubliceerd op 13 maart 2018 13:51
Pereboom InterimManagement ondersteunt het Foppe Fonds

Op zaterdag 17 maart, tijdens sc Heerenveen – FC Utrecht, zal Pereboom InterimManagement plaatsnemen op het elftal Foppe Fonds stoelen. Het bedrijf uit Jirnsum toont daarmee haar maatschappelijke betrokkenheid.

Pereboom InterimManagement ondersteunt directies van met name familiebedrijven bij veranderingen of verbetertrajecten en neemt desgewenst tijdelijk de directie waar.

Informatie Foppe Fonds arrangement

Sinds 2015 biedt sc Heerenveen het Foppe Fonds arrangement aan. Het arrangement bevat een elftal stoelen op de oost-tribune, herkenbaar aan het Foppe Fonds logo. Het Foppe Fonds zet zich in voor kinderen voor wie sporten of spelen niet vanzelfsprekend is vanwege hun lichamelijke of verstandelijke beperking of omdat hun ouders door financiële omstandigheden hun kind niet kunnen laten sporten. Door te sporten of te spelen krijgen kinderen energie en levenslust. Door het geven van een bijdrage kan het Foppe Fonds ervoor zorgen dat een kind weer straalt en plezier heeft. Zelfs als het allemaal even niet gemakkelijk is: een kind hoort te spelen! Beschermheer van het Foppe Fonds is Foppe de Haan.

sc Heerenveen ondersteunt het Foppe Fonds door diverse faciliteiten aan te bieden om geld te genereren voor de stichting en bij te dragen aan een grotere naamsbekendheid. Het is een goed doel welke uitstekend past bij de maatschappelijke doelstellingen van sc Heerenveen.