Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Rabobank Almere ondersteunt het Foppe Fonds

Gepubliceerd op 19 april 2016 15:25
Rabobank Almere ondersteunt het Foppe Fonds

Op 20 april, tijdens sc Heerenveen – Ajax, zal Rabobank Almere plaatsnemen op het elftal Foppe Fonds stoelen. Bij Rabobank Almere staat maatschappelijk ondernemen hoog in het vaandel. ‘Als sportliefhebbers kregen we te horen over het goede werk van het Foppe Fonds en we vinden het dan ook een mooi doel om ons maatschappelijk voor in te zetten’. De Rabobank Almere vindt het belangrijk dat elk kind kan sporten!

Hiermee laat Rabobank Almere zien dat ze meehelpen om kinderen te laten sporten met een lichamelijke of verstandelijke beperking. ‘Het is fantastisch om ervoor te zorgen dat de kinderen die normaal gesproken niet met sport in aanraking komen op dit gebied te ondersteunen, ieder kind verdient het namelijk om lekker buiten te spelen’. Door deze bijdrage hoopt de Rabobank Almere ervoor te zorgen dat deze kinderen stralen en plezier hebben.

Informatie Foppe Fonds arrangement

Sinds augustus 2015 biedt sc Heerenveen het Foppe Fonds arrangement aan. Het arrangement bevat een elftal stoelen op de oost-tribune, herkenbaar aan het Foppe Fonds logo. Het Foppe Fonds zet zich in voor kinderen voor wie sporten of spelen niet vanzelfsprekend is vanwege hun lichamelijke of verstandelijke beperking of omdat hun ouders door financiële omstandigheden hun kind niet kunnen laten sporten. Door te sporten of te spelen krijgen kinderen energie en levenslust. Door het geven van een bijdrage kan het Foppe Fonds ervoor zorgen dat een kind weer straalt en plezier heeft. Zelfs als het allemaal even niet gemakkelijk is: een kind hoort te spelen! Beschermheer van het Foppe Fonds is Foppe de Haan.

sc Heerenveen ondersteunt het Foppe Fonds door diverse faciliteiten aan te bieden om geld te genereren voor de stichting en bij te dragen aan een grotere naamsbekendheid. Het is een goed doel welke uitstekend past bij de maatschappelijke doelstellingen van sc Heerenveen.