Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Regionaal Duurzaam ondersteunt KiKa

Gepubliceerd op 9 april 2015 12:00
Regionaal Duurzaam ondersteunt KiKa

Regionaal Duurzaam heeft de KiKa-stoelen afgenomen bij de thuiswedstrijd van sc Heerenveen tegen AZ op 11 april. De gehele opbrengst gaat naar KiKa.

KiKa heeft één belangrijk doel: de genezingskans voor kinderen met kanker vergroten naar 95% in 2025. Dat kan alleen als we ons hier samen voor inzetten. ‘Wij dragen daar graag aan bij met Regionaal Duurzaam. Daarom hebben we met veel plezier de KiKa-stoelen gekocht op de KiKa-veiling’, vertelt Jaap Smelik, bestuurder van Meewind. Regionaal Duurzaam is één van de duurzame beleggingsfondsen van Meewind.

Ook Regionaal Duurzaam heeft één belangrijk doel: een 100 procent duurzame energieproductie in Nederland, voor een schone en duurzame toekomst. Voor onszelf, maar ook voor onze kinderen en kleinkinderen. ‘En ook dit doel kunnen we alleen maar bereiken als we ons daar samen voor inzetten’, aldus Smelik. ‘Daarom bieden wij iedereen de kans om te beleggen in duurzame energieprojecten. Hoe meer eigen vermogen we samen bijeenbrengen, hoe meer energie we op een duurzame manier kunnen opwekken.’

fonds regionaal duurzaam

Regionaal Duurzaam is een officieel erkend groenfonds en levert participanten een stabiel rendement. Het fonds financiert duurzame energieprojecten door het hele land. Zo wordt Nederland steeds een beetje duurzamer en onze toekomst groener.

Kijk voor meer informatie over Regionaal Duurzaam op de site van Meewind.


Heeft u ook interesse in de KiKa-stoelen? Neem dan contact op met .