Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

sc Heerenveen gaat van start met EuroFIT!

Gepubliceerd op 21 september 2017 12:02
sc Heerenveen gaat van start met EuroFIT!

sc Heerenveen gaat van start met EuroFIT! De club is in samenwerking met Sport Fryslân op zoek naar mannen tussen de 30 en de 65 jaar die niet voldoende bewegen en een BMI van 27 of hoger hebben. Deze groep komt gedurende 12 weken bijeen om, onder leiding van oud-speler Niklas Tarvajarvi, samen te sporten en te bewegen. De deelname is kosteloos.

Het programma biedt een toolbox met vaardigheden en technieken voor een gezonde leefstijl. Elke sessie omvat een beweegactiviteit onder leiding van professionele coaches en een groepssessie waarin het aanleren van vaardigheden en technieken om gezonder te leven centraal staan. Als groep deel je de kennis en ervaring om samen de positieve veranderingen in het leven van alledag te kunnen maken.

EuroFIT start met een informatie en intakesessie op woensdagavond 9 november. Hierbij worden gegevens verzameld en een aantal lichamelijke metingen gedaan. Deelnemers die hiervoor in aanmerking komen ontvangen een uitnodiging in de mail. De eerste sportsessie staat gepland voor woensdag 16 november.

Meedoen? Geef je dan snel op! Let op: er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan hier.