Regio selectie - sc Heerenveen
27 juni, 19:00 uur
Koop nu kaarten »
Ga mee en moedig ons aan!
×

Feansjop

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

sc Heerenveen-team van Dutch Career Cup komt bij elkaar

Gepubliceerd op 22 november 2012 16:48
sc Heerenveen-team van Dutch Career Cup komt bij elkaar

Donderdagmiddag is het sc Heerenveen-team van The Dutch Career Cup bij elkaar gekomen in het Abe Lenstra stadion. Het team bestaat uit twaalf jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt (mensen met een visuele, lichamelijke of andere beperking of die al geruime tijd langs de kant staan). Het motto van The Dutch Career Cup: Via voetbal naar een baan!

De deelnemers vertegenwoordigen sc Heerenveen tijdens de regionale en landelijke competities. Ook krijgen ze sollicitatietrainingen en wordt er voor een gepaste baan gezocht. sc Heerenveen ondersteunt het project, samen met het UWV, Re-integratiebureau USG Restart en Stichting Life Goals.

Donderdag maakten de deelnemers van het sc Heerenveen-team voor het eerst kennis met elkaar. Tijdens deze ontmoeting kregen ze een mooie rondleiding door het stadion. Gedurende een half jaar gaan de jongeren twee keer per week een training afwerken op het trainingscomplex waar ook sc Heerenveen traint: Sportpark Skoatterwâld. Vanaf volgende week donderdag (29 november) zal de eerste training plaatsvinden. Medewerkers en vrijwilligers van VV Heerenveen werken graag mee aan dit project en faciliteren hiervoor de benodigde ruimtes en velden. Want ook het sc Heerenveen-team van The Dutch Career Cup verdient een professionele omgeving!

Klik hier voor meer informatie over The Dutch Career Cup