Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Speciale line-up bij sc Heerenveen - NEC!

Gepubliceerd op 27 maart 2014 10:06
Speciale line-up bij sc Heerenveen - NEC!

Wie afgelopen zaterdag voor de wedstrijd goed heeft opgelet, zag dat er speciale gasten aan de hand van de spelers het veld op liepen. In het kader van wereld Downsyndroom dag, was de line-up voor deze wedstrijd gekoppeld aan een maatschappelijk doel. Kinderen met het syndroom van Down mochten met de spelers mee het veld oplopen. Dit werd mogelijk gemaakt door MTH, Accountants & Adviseurs.

Voorafgaand aan de wedstrijd was het achter de schermen heel spannend. Iedereen moest klaar staan in de spelerstunnel. De kinderen kregen tenues aan en stonden te trappelen van ongeduld om het veld op te mogen.

De spelers van Heerenveen namen de kinderen mee en maakten er een prachtige line-up van. We hebben veel spontane reacties gekregen over de inzet van de kinderen. Via stichting Downsyndroom, kern Friesland, zijn we in contact gekomen met ouders die het geweldig vonden dat hun kind kon meelopen met de spelers.

MTH had haar loge ter beschikking gesteld en gezorgd voor een warm welkom. De kinderen kregen eten en drinken, Heero kwam langs en als klap op de vuurpijl kwamen er na de wedstrijd twee spelers op bezoek.

Het was voor iedereen een geweldige ervaring en wat was het fijn om al die blije gezichtjes te zien, van zowel de kinderen als de ouders.