Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Sponsoren zetten kinderen in zonnetje tijdens ADO Den Haag-thuis

Gepubliceerd op 4 oktober 2018 17:31

Tijdens de thuiswedstrijd van sc Heerenveen tegen ADO Den Haag kon de ploeg van trainer Jan Olde Riekerink rekenen op de steun van dertig zeer speciale gasten. Sponsoren De Bios Drachten en GroenLeven maakten het mogelijk dat kinderen van het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) in Drachten bij het duel aanwezig konden zijn.

29092018242981_DSC5597

De kinderen hadden al een poos de wens eens een thuisduel van sc Heerenveen bij te wonen. Ze hebben echter weinig geld te besteden, waardoor het kopen van een kaartje lastig is en ze het Abe Lenstra stadion nog niet van binnen zagen.

Een onvergetelijke avond

Tot afgelopen zaterdag. De Bios Drachten en GroenLeven maakten het mogelijk dat de kinderen bij ADO Den Haag-thuis op de tribune zaten en bezorgden hen daarmee een onvergetelijke avond. "Ze hebben er echt van genoten", zei Romano van Zandvoort van het COA. "sc Heerenveen heeft er weer een aantal supporters bij."

De Bios Drachten heeft de kinderen goodiebags gegeven met daarin lekkernijen en een ticket voor een film naar keuze. De club heeft de tussen aangevuld met sc Heerenveen-artikelen. Hoofdsponsor GroenLeven stelde de toegangskaarten beschikbaar.