Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Sponsors en supporters geven massaal gehoor aan de actie voor de Voedselbank

Gepubliceerd op 13 december 2016 14:46
Sponsors en supporters geven massaal gehoor aan de actie voor de Voedselbank

sc Heerenveen organiseerde afgelopen zaterdag, in samenwerking met supportersverenigingen Nieuw Noord en Feanfan, een kerstactie voor de Voedselbank in Heerenveen. Sponsors en supporters lieten in groten getale zien mee te werken aan deze oproep.

Voorafgaand aan de competitiewedstrijd tegen Excelsior stonden bij alle ingangen van het Abe Lenstra stadion vrijwilligers van de voedselbank. Zij namen van vele supporters tassen en dozen vol met houdbaar voedsel aan. Al snel waren de kratten en containers gevuld en werd de opslagruimte steeds voller.

Diverse sponsors leverden hun bijdrage voor de Voedselbank. Zo leverde Vrumona 600 blikjes Pepsi, bracht Bakkerij Borgesius fryske dúmkes en Oliehoorn diverse sauzen. Daarnaast doneerde De Roode Pelikaan koffie en Spar Woudsend bracht ook diverse producten.

Ook gedeputeerde Schrier van de provincie Fryslân hield een inzamelingsactie in Leeuwarden en kwam dit persoonlijk overhandigen bij het Abe Lenstra stadion. Naast het ingezamelde voedsel waren alle leden van de voedselbank uitgenodigd door GroenLeven om de wedstrijd bij te wonen.

Voorzitter Sjoerd Talsma is zeer tevreden en dankbaar. “Zo kunnen we de mensen die genoodzaakt zijn gebruik te maken van de voedselbank de komende tijd weer ondersteunen. Het was een zeer geslaagde inzamelingsactie en ik wil iedereen dan ook hartelijk danken namens de Voedselbank Heerenveen!''