Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Steven verrast door Nordfeldt

Gepubliceerd op 25 april 2016 14:21
Steven verrast door Nordfeldt

Voetbalfan en zelf fanatiek keeper, Steven uit Luinjeberd, had maar één wens; het ontmoeten van Kristoffer Nordfeldt. Deze wens is gerealiseerd door de inzet van vrijwilligers van Stichting Make a Wish Nederland, een stichting die zieke kinderen een unieke wensdag bezorgt. Nordfeldt was speciaal voor Steven vanuit Swansea overgekomen om hem te verrassen.

Steven en zijn familie werden afgelopen woensdag opgehaald door een limousine. Daarin reden ze naar Lambweston, de patatfabriek waar ze een rondleiding en een heerlijke lunch kregen. Vervolgens mocht er op een groot scherm in De Bios Heerenveen gegamed worden (FIFA16).

De grote verrassing kwam uiteindelijk op Skoatterwâld, waar Kristoffer Nordfeldt de limousine met daarin Steven en zijn familie opwachtte. Samen met Harmen Kuperus verzorgde Nordfeldt een keeperstraining voor Steven en zijn twee broers. Daarna nam hij hen mee naar het Abe Lenstra stadion voor een rondleiding en een diner en natuurlijk het bezoek aan de wedstrijd sc Heerenveen - Ajax. Na de wedstrijd nam Steven afscheid van Nordfeldt met de woorden: “Bedankt voor deze supermooie dag en van mij mag je terugkomen!”

FPH_4785