Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Stichting Visio aanwezig bij thuiswedstrijd tegen FC Utrecht

Gepubliceerd op 13 mei 2014 16:12

Zondagmiddag 27 april ontvingen we gasten van Stichting Visio. Het ging om 3 mannen die slechtziend zijn en nog maar paar procent tot helemaal niks zien.
Met Stichting Visio, voeren we een pilot-project uit om ook mensen met een visuele beperking een wedstrijdbeleving te laten ervaren.

Univé had onze gasten uitgenodigd voor een uitgebreide lunch. Iedere gast had een begeleider mee die onder de wedstrijd verslag deed van de wedstrijd. Na de lunch kregen ze een speech van jeugdtrainer Johnny Jansen. Waarna we de wedstrijd zijn gaan kijken. De gasten genoten zichtbaar van de wedstrijd, 1 gast had zelfs nog een eigen radio meegenomen om zo via radio 1 ook het verslag van de wedstrijd mee te krijgen. Ze waren allemaal razend enthousiast en vonden de gastvrijheid super. Ze gaven aan dat ze alleen een grote waas zagen en af en toe wat rare puntjes in deze waas rond zagen vliegen. Een super beleving, zeiden ze en dankten sc Heerenveen voor deze middag. Er waren wel een paar aandachtspunten die we voor een volgende wedstrijd weer anders kunnen gaan doen zodat we zo optimaal onze service kunnen verlenen.

Visio
Visio