Eten en drinken

Zelf eten en drinken meenemen naar het stadion is niet toegestaan. Het Abe Lenstra stadion kent meerdere cateringpunten. Betalen doe je met munten, die je kunt kopen met contant geld. Bij elk cateringpunt hangt een muntautomaat. Let op: niet bij elke automaat kun je betalen per pin, maar bij een aantal verkooppunten kan dit wel.

Grachten en omloop

De cateringpunten bevinden zich in alle vier de grachten (noord-, oost-, zuid- en westzijde). De noord- en zuidtribune kennen elk nog een omloop, die zich halverwege over de lengte van de tribune bevindt. Op beide omlopen zijn meerdere cateringpunten en muntautomaten aanwezig.

22012021270048 DSC 2223
FFP

Fryslân Fean Plaza

Onder de oosttribune van het Abe Lenstra stadion zit Fryslân Fean Plaza, het grootste supportershome van Nederland. Menig fan brengt na de wedstrijd hier de derde helft door, maar ook voor het eerste fluitsignaal is dit een mooie plaats om elkaar te ontmoeten. In Fean Plaza zijn in totaal vier muntautomaten aanwezig, waarmee je alleen met contant geld munten kunt kopen. Bij twee balies kun je met je pinpas munten halen voor eten en drinken.

evenementenlocatie

In het Abe Lenstra stadion zijn op wedstrijddagen, maar ook op andere data, verschillende arrangementen mogelijk. Of het nu een borrel met een bitterbal is, een á la carte lunch of diner. Vanuit elke zaal word je getrakteerd op een prachtig uitzicht over het speelveld. Een inspirerende omgeving voor een vergadering, training, boekpresentatie, congres of receptie.

DSC00790