sc Heerenveen - Ajax
01 oktober, 14:30 uur
Koop nu kaarten »
Er zijn nog kaarten beschikbaar!
×

Feansjop

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Rabobank-Talentendag voor spelers uit 2007 en 2008

Is het jouw droom om later in het Abe Lenstra stadion te spelen? Kom dan naar de Rabobank-talentendag van sc Heerenveen! Want ook dit seizoen zijn wij op zoek naar nieuw talent. In de herfstvakantie, op maandag 23 oktober, is de eerste talentendag; deze talentendag is alleen voor spelers die in 2007 of 2008 geboren zijn. Woon je in Friesland, Groningen, Drenthe, de Noordoostpolder, de Flevopolder of Overijssel en ben je geboren in 2007 of 2008: geef je dan op voor deze dag!

Bekijk onderstaande video voor een overzicht met de talenten die de afgelopen jaren via de jeugdopleiding bij sc Heerenveen zijn doorgebroken. Ben jij de opvolger van Daley Sinkgraven, Jeremiah St. Juste of Kik Pierie?

Aanmelden

De talentendag vindt plaats op Sportpark Skoatterwâld. Klik hier voor het aanmeldingsformulier.

Jouw aanmelding moet uiterlijk 10 oktober bij ons binnen zijn en wordt na die datum schriftelijk bevestigd. Je ontvangt dan ook het definitieve programma van de betreffende dag. De Rabobank-talentendag vindt plaats tussen 10:00 – 16:00 uur en het programma wordt definitief ingevuld aan de hand van het aantal aanmeldingen.

Locatie Rabobank-talentendag:

Sportpark Skoatterwâld
Oranje Nassaulaan 21
Heerenveen

talentendag