Eten en drinken

Het Abe Lenstra stadion kent meerdere cateringpunten waar je eten en drinken kunt halen. Betalen doe je met munten, die je kunt kopen met contant geld en pinpas. Bij elk cateringpunt hangt een muntautomaat. Let op: niet bij elke automaat kun je betalen per pin.

Grachten en omlopen
De cateringpunten bevinden zich in alle vier de grachten (noord-, oost-, zuid- en westzijde). De noord- en zuidtribune kennen elk nog een omloop, die zich halverwege over de lengte van de tribune bevindt. Op beide omlopen zijn meerdere cateringpunten en muntautomaten aanwezig.

22012021270048 DSC 2223
Fean Plaza

Fryslân Fean Plaza

Onder de oosttribune van het Abe Lenstra stadion zit Fryslân Fean Plaza, het grootste supportershome van Nederland. Menig fan brengt na de wedstrijd hier de derde helft door. In de accommodatie – geëxploiteerd door Beijk Catering – zijn in totaal vier muntautomaten aanwezig, waarmee je alleen met contant geld munten kunt kopen. Bij twee balies kun je met je pinpas munten halen voor eten en drinken.

Meeting en Events

Tweetal catering biedt verschillende arrangementen en laat deze aansluiten bij uw wensen. Op wedstrijddagen, maar ook daarbuiten is er van alles mogelijk in het Abe Lenstra stadion. Of het nu een borrel met een bitterbal is, een á la carte lunch of diner op hoog niveau. Vanuit elke zaal heb je uitzicht op het sportveld. Een inspirerende omgeving voor een vergadering, training, boekpresentatie, congres of receptie.

OSSH10