Vervoer

Ligging en bereikbaarheid

De op- en afrit van de A32 ter hoogte van Heerenveen-Centrum zijn weer open voor verkeer. Daarmee is de eerste fase van het project Heerenveen Beter Bereikbaar afgerond.

Gratis reizen met Arriva

Ook in het seizoen 2021/2022 kunnen seizoenkaarthouders op thuiswedstrijddagen gratis met Arriva naar het Abe Lenstra stadion reizen. Voorheen was het tonen van de seizoenkaart genoeg, maar vanwege de ov-poortjes heb je vanaf de zomer een ov-ticket nodig om gebruik te kunnen maken van de treinen en bussen van Arriva in Fryslân en Groningen.

Feanfans On Tour

sc Heerenveen vindt dat vervoer geen reden mag zijn om (een) thuiswedstrijd(en) te moeten missen. Onze seizoenkaarthouders kunnen op wedstrijddagen gratis gebruik maken van de lijnbussen van Arriva, maar voor degenen die wat verder weg van het Abe Lenstra stadion wonen is dat niet altijd een optie.

Begin 2020 is sc Heerenveen met supporters en Arriva het project Feanfans On Tour gestart om per stad of regio zelf een bus te laten rijden. Deze bus brengt supporters voor een schappelijke prijs van huis naar het stadion en weer terug.