Uitwedstrijden

Uitwedstrijden

Voor het bezoeken van uitwedstrijden hebben supporters een seizoen- of clubkaart nodig én een geldige en persoonlijke uitregistratie. Een uitregistratie kun je onderaan deze pagina aanvragen zodat ook jij van mooie awaydays kan genieten.

Ben je niet zeker of je nou wel of niet in het verleden een uitregistratie hebt aangevraagd? Om te controleren of jouw relatienummer al is gekoppeld aan een uitregistratie download je dit formulier. Staat jouw nummer ertussen? Dan heb jij al een uitregistratie.

19102019259076 DSC 1421

Uitwedstrijdbezoek

Om een stadion te bezoeken dien je minimaal twee weken volledig gevaccineerd te zijn tegen corona, een negatieve testuitslag te tonen die niet ouder is dan 24 uur, of een herstelbewijs te tonen waarop staat dat je niet langer dan zes maanden geleden bent hersteld van corona. De belangrijkste vragen en antwoorden vind je hier.

Omwisselbiljet
Als je op eigen gelegenheid reist, wordt bij het stadion (of een andere locatie) om jouw omwisselbiljet gevraagd en wordt jouw seizoen- of clubkaart gescand. De steward krijgt jouw gegevens op de handscanner te zien en verleent op basis daarvan wel of geen toegang tot het uitvak.

Als alles in orde is, wordt het omwisselbiljet omgeruild voor een toegangsbewijs en kun je het stadion in. Wanneer je met de bus reist, wordt jouw seizoen- of clubkaart gescand tijdens de busreis.

Busreis
De busreizen naar uitwedstrijden worden verzorgd door supportersvereniging FeanFan. De vertrektijd van de bussen wordt uiterlijk twee dagen voor aanvang van het duel in onze verkoopinformatie gepubliceerd. Vanwege de geldende coronamaatregelen geldt er een mondkapjesplicht in de bus.

Busreizigers dienen minimaal een half uur voor vertrektijd van de bus aanwezig te zijn. Dit in verband met het scannen van de CoronaCheck-app.

Let op: Supportersvereniging FeanFan heeft het reglement voor de busreizen naar uitwedstrijden aangepast. De belangrijkste wijziging is dat wanneer een deelnemer zich niet houdt aan de bepalingen in het reglement, hij/zij voor een aantal wedstrijden kan worden uitgesloten van de buscombi. Lees hier meer over het busregelement.

Kaarten kopen
Je kunt via Online Ticketing of de Feanstore een omwisselbiljet kopen. Je maakt zelf de keuze tussen reizen op eigen gelegenheid en met de bus. Je kunt maximaal één omwisselbiljet per seizoen- of clubkaart kopen.

De prijs van de toegangskaart wordt bepaald door de thuisspelende club. De prijs van een ticket voor het uitvak is gelijk aan (of goedkoper dan) een vergelijkbare plaats elders in het stadion. Supporters die met de bus reizen krijgen 40 procent korting op de toegangskaart. Voor het busvervoer wordt 11 euro berekend.

Uitregistratie aanvragen