Uitwedstrijden

Voor het bezoeken van uitwedstrijden heb je een seizoen- of clubkaart nodig én een geldige en persoonlijke uitregistratie. Een uitregistratie kun je onderaan deze pagina aanvragen zodat ook jij van mooie awaydays kan genieten.

Ben je niet zeker of je dit kalenderjaar al een uitregistratie hebt aangevraagd, controleer dan of jouw relatienummer al is gekoppeld aan een uitregistratie. Download dit formulier om jouw relatienummer op te zoeken. Staat je relatienummer ertussen, dan heb je al een uitregistratie. Let op: het formulier is op 15 september 2023 om 15.30 uur voor het laatst bijgewerkt. Uitregistraties die daarna aangevraagd zijn, ontbreken dus nog.

Uitwedstrijdbezoek
Als je op eigen gelegenheid reist, wordt bij het stadion (of een andere locatie) om jouw omwisselbiljet gevraagd en wordt jouw seizoen- of clubkaart gescand. De steward krijgt jouw gegevens op de handscanner te zien en verleent op basis daarvan wel of geen toegang tot het uitvak.

Als alles in orde is, wordt het omwisselbiljet omgeruild voor een toegangsbewijs en kun je het stadion in. Wanneer je met de bus reist, wordt jouw seizoen- of clubkaart gescand tijdens de busreis.

Busreis
De busreizen naar uitwedstrijden worden verzorgd door supportersvereniging FeanFan. De vertrektijd van de bussen wordt twee weken voor aanvang van het duel in onze verkoopinformatie gepubliceerd. 

Let op: Supportersvereniging FeanFan heeft het reglement voor de busreizen naar uitwedstrijden aangepast. De belangrijkste wijziging is dat wanneer een deelnemer zich niet houdt aan de bepalingen in het reglement, hij/zij voor een aantal wedstrijden kan worden uitgesloten van de buscombi. Lees hier meer over het busregelement.

Kaarten kopen
Je kunt via online Ticketing een omwisselbiljet kopen. Je maakt zelf de keuze tussen reizen op eigen gelegenheid en met de bus. Je kunt maximaal één omwisselbiljet per seizoen- of clubkaart kopen.

De prijs van de toegangskaart wordt bepaald door de thuisspelende club. De prijs van een ticket voor het uitvak is gelijk aan (of goedkoper dan) een vergelijkbare plaats elders in het stadion. Supporters die met de bus reizen krijgen 40 procent korting op de toegangskaart. Voor het busvervoer wordt 15 euro berekend. Niet-leden dienen in de bus 10 euro bij te betalen.

Uitregistratie aanvragen

De foto mag niet ouder dan zes maanden zijn. Het is belangrijk dat de ogen duidelijk zichtbaar zijn. Heeft u een bril? Dan mogen er geen spiegelingen in de brilglazen te zien zijn. Daarnaast is het dragen van een pet, hoed of muts niet toegestaan voor een geldige foto.

* Voor een uitregistratie moet je een club- of seizoenkaart hebben. Heb je die niet, vraag die dan eerst aan.

* Stoel hoeft niet ingevuld te worden bij plek in het sta-vak