Familie

Sinds het seizoen 2020/2021 is in het Abe Lenstra stadion een vak ingericht speciaal voor families. De vakken 29 en 429 vormen samen het familievak. Hier staan gezinnen en families centraal. Het vak onderscheidt zich door specifiek in te spelen op de behoeften en interesses van onze jongste supporters.

Met het familievak wil sc Heerenveen het mogelijk maken dat (meer) gezinnen en families op een perfecte manier kunnen genieten van een middag of avond uit: voetbalbeleving op maat. Door in dit vak een familiaire sfeer te creëren, hoopt de club meer families en kinderen enthousiast te maken en te houden voor sc Heerenveen.

Kindvriendelijk
Het familievak kent andere faciliteiten dan de omliggende vakken in het Abe Lenstra stadion. Zo zijn de aankleding, de toiletten en de catering bij het vak kindvriendelijk. Qua entertainment zijn er gameconsoles, waarop FIFA kan worden gespeeld. In en rondom het familievak worden eens in de zoveel tijd speciale evenementen voor kinderen georganiseerd.

 

 

 

Voorwaarden

  • Op het moment van afsluiten, moet er tenminste één kind jonger zijn dan 13 jaar. Peildatum: 1 juli 2023
  • Wanneer in de combinatie niet langer een seizoenkaarthouder jonger is dan 13 jaar, gelden de reguliere seizoenkaartprijzen. Peildatum: 1 juli 2023
  • Bij wedstrijden die om 20.45 uur beginnen, is de seizoenkaart voor het kind zonder toeslag overdraagbaar naar een volwassene (m.u.v. de competitiewedstrijden tegen Ajax, Feyenoord en PSV)