60-plus

Sinds het seizoen 2020/2021 beschikt sc Heerenveen over een comfortvak. Dit vak op de oosttribune van het Abe Lenstra stadion is bedoeld voor 60-plussers. Wanneer u tijdens en rondom de wedstrijden behoefte heeft aan extra comfort, biedt dit concept uitkomst.

Bij het comfortvak op de derde verdieping van het Abe Lenstra stadion zijn drie liften aanwezig, waardoor u niet met de trap omhoog hoeft. Gastheren begeleiden u naar uw stoel, die goed te bereiken is vanwege de bredere gangpaden en extra leuningen.

Onbezorgd genieten
Bij het comfortvak draait het om gemak, comfort en onbezorgd genieten. Voorafgaand aan de wedstrijd wordt u ontvangen in een sfeervolle ruimte, waar u ook tijdens de rust en na het duel welkom bent. Hier bespreekt u met uw medesupporters in alle rust de wedstrijd, onder het genot van een gratis bakje koffie of kopje thee.

Met een seizoenkaart die toegang geeft tot het comfortvak krijgt u bovendien de mogelijkheid een parkeerkaart af te nemen voor parkeerterrein P4. Dichterbij kunt u uw auto niet kwijt.

Bezoekt u de wedstrijden altijd met een of meerdere supporters die geen 60 jaar zijn? Met een zitplaats in het comfortvak kunt u dat gewoon blijven doen. Maximaal vier mensen mogen u in het comfortvak vergezellen.