Uitwedstrijden

Lege tribunes door coronavirus

Helaas zijn momenteel strenge maatregelen nodig tegen het coronavirus. Een daarvan is dat publiek voorlopig niet welkom is bij sportwedstrijden. Wanneer zich hier ontwikkelingen in voordoen, worden alle seizoen- en clubkaarthouders per mail door sc Heerenveen geïnformeerd. Om voor wedstrijdbezoek in coronatijd in aanmerking te komen, heb je in ieder geval een seizoenkaart nodig.

 

Uitwedstrijden

Het bezoeken van uitwedstrijden is alleen mogelijk voor seizoen- en clubkaarthouders met een geldige en persoonlijke uitregistratie. Momenteel is het bijwonen van voetbalduels in verband met het coronavirus helaas niet toegestaan. Een uitregistratie aanvragen kan wel, voor wanneer we weer van awaydays mogen genieten.

19102019259076 DSC 1421

Omwisselbiljet
Als je op eigen gelegenheid reist, wordt bij het stadion (of een andere locatie) om jouw omwisselbiljet gevraagd en wordt jouw seizoen- of clubkaart gescand. De steward krijgt jouw gegevens op de handscanner te zien en verleent op basis daarvan wel of geen toegang tot het uitvak.

Als alles in orde is, wordt het omwisselbiljet omgeruild voor een toegangsbewijs en kun je het stadion in. Wanneer je met de bus reist, wordt jouw seizoen- of clubkaart gescand tijdens de busreis.

Busreis
De busreizen naar uitwedstrijden worden verzorgd door supportersvereniging FeanFan. De vertrektijd van de bussen wordt uiterlijk twee dagen voor aanvang van het duel in onze verkoopinformatie gepubliceerd.

Kaarten kopen
Je kunt via Online Ticketing of de Feanstore een omwisselbiljet kopen. Je maakt zelf de keuze tussen reizen op eigen gelegenheid en met de bus. Je kunt maximaal één omwisselbiljet per seizoen- of clubkaart kopen.

De prijs van de toegangskaart wordt bepaald door de thuisspelende club. De prijs van een ticket voor het uitvak is gelijk aan (of goedkoper dan) een vergelijkbare plaats elders in het stadion. sc Heerenveen verhoogt deze prijs met 2 euro servicekosten. Dit zijn kosten die de club maakt voor administratie en de inzet van stewards.

Supporters die met de bus reizen krijgen 40 procent korting op de toegangskaart. Voor het busvervoer wordt 11 euro berekend.

Uitregistratie aanvragen