Seizoenkaart

Lege tribunes door coronavirus

Helaas zijn momenteel strenge maatregelen nodig tegen het coronavirus. Een daarvan is dat publiek voorlopig niet welkom is bij sportwedstrijden. Wanneer zich hier ontwikkelingen in voordoen, worden alle seizoen- en clubkaarthouders per mail door sc Heerenveen geïnformeerd. Om voor wedstrijdbezoek in coronatijd in aanmerking te komen, heb je in ieder geval een seizoenkaart nodig. Er vindt geen losse kaartverkoop plaats.

Sc Heerenveen16

  • je helpt sc Heerenveen op weg om de ambities waar te maken
  • 20 procent korting op alle wedstrijdshirts (thuis-, uit- en keeperstenue en incl. gratis bedrukking)
  • een digitaal voucherboekje met daarin allerlei voordelen: van sponsoren, voor supporters
  • de mogelijkheid om met je naam op de Wall of Fean te komen
  • de mogelijkheid om je naam op je stoel of bij je staanplek te laten zetten

Seizoenkaart

Vanwege de coronacrisis en de onzekerheid of supporters de wedstrijden van sc Heerenveen mogen bijwonen, hanteert de club in het seizoen 2020/2021 een gouden en zilveren variant van de seizoenkaart.

Goud
De 'onvoorwaardelijke' seizoenkaart. Bij deze variant betaal je het volledige bedrag en wordt afgezien van tegemoetkoming voor de te moeten missen thuisduels in het seizoen 2020/2021. Met een 'gouden' seizoenkaart ontvang je extra voordelen in de vorm van korting op het wedstrijdshirt (met gratis bedrukking) en opties om hun naam te laten zetten op de Wall of Fean en bij de eigen plek in het stadion.

Zilver
De 'voorwaardelijke' seizoenkaart. Bij deze variant betaal je het volledige bedrag, maar komt de club jou tot vijftig procent tegemoet, indien er in het seizoen 2020/2021 thuiswedstrijden vanwege overheidsmaatregelen geheel zonder publiek moeten worden gespeeld.

Met betrekking tot gemiste thuisduels ná de winterstop komt de club jou naar rato tegemoet, waarbij je twee keuzes hebt: tegoed voor je seizoenkaart in 2021/2022 of tegoed bij de Feanstore (geldend tot en met 31 december 2021).

12092020266559 DSC 5287