Ik blijf zilver

Tegemoetkoming

Na het nieuws dat bij de laatste twee speelronden geen publiek aanwezig mag zijn, weet sc Heerenveen hoe hoog het bedrag is dat zilveren seizoenkaarthouders kunnen ontvangen aan tegemoetkoming. De club heeft hen het tegoed gemaild waar hij of zij aanspraak op kan maken. Omdat het in totaal om 280.000 euro gaat, heeft sc Heerenveen de vraag gesteld of men toch (deels) wil afzien van tegemoetkoming.

Graag hoort sc Heerenveen van zijn zilveren seizoenkaarthouders (die nog niet hebben verlengd) wat zij met hun tegemoetkoming willen. Als van tegemoetkoming wordt afgezien – als extra steun richting de club – wordt de zilveren kaart met terugwerkende kracht omgeturnd in goud, met ook de bijbehorende voordelen (naambordje en Wall of Fean). In dat geval kan de seizoenkaart meteen worden verlengd.


Als zilveren seizoenkaarthouders (gedeeltelijke) tegemoetkoming wensen, kan dat voor donderdag 19 mei via een speciaal formulier aan sc Heerenveen worden doorgegeven. In dat geval ontvangt de seizoenkaarthouder voor zaterdag 22 mei per mail een kortingscode. Deze kan worden ingezet als tegoed voor de seizoenkaart in het seizoen 2021/2022 of als tegoed bij de Feanstore (geldend tot en met december 2021).