Seizoenkaartvoordelen

Lege tribunes door coronavirus

Helaas zijn momenteel strenge maatregelen nodig tegen het coronavirus. Een daarvan is dat publiek voorlopig niet welkom is bij sportwedstrijden. Wanneer zich hier ontwikkelingen in voordoen, worden alle seizoen- en clubkaarthouders per mail door sc Heerenveen geïnformeerd. Om voor wedstrijdbezoek in coronatijd in aanmerking te komen, heb je in ieder geval een seizoenkaart nodig. Er vindt geen losse kaartverkoop plaats.

Sc Heerenveen16

Voordelen verlengen seizoenkaart

  • je helpt sc Heerenveen op weg om de ambities waar te maken
  • je ontvangt van ons vier kortingscodes van 50 procent waarmee vier 'nieuwe fans' (supporters die in het seizoen 2020/2021 geen seizoenkaart hadden) voor de helft van de prijs een seizoenkaart voor het seizoen 2021/2022 kunnen aanschaffen
  • de mogelijkheid om met je naam op de Wall of Fean te komen
  • de mogelijkheid om je naam op je stoel of bij je staanplek te laten zetten
  • je maakt kans om eenmalig de Tribunebank in huis te halen

Wall of Fean

Om de supporters te bedanken voor het aanschaffen van een onvoorwaardelijke seizoenkaart in het seizoen 2020/2021 en/of 2021/2022 realiseerde sc Heerenveen de Wall of Fean.

Op deze unieke eregalerij – te zien vanbuiten, aan de noordzijde van het Abe Lenstra stadion – prijken de namen van duizenden gouden seizoenkaarthouders die de club in onzekere tijd bleven steunen.

12092020268876 DSC 5210 (1)
DSC 7106

Naambordje

Het is een optie die alleen wordt geboden aan de gouden seizoenkaarthouders in het seizoen 2020/2021: een naambordje op de rugleuning van de eigen tribunestoel. Als dank voor de onvoorwaardelijke steun konden deze diehardfans hun naam door sc Heerenveen op de vaste stek laten zetten.

Zilveren seizoenkaarthouders die bij het verlengen voor het seizoen 2021/2022 alsnog goud worden, kunnen met terugwerkende kracht gebruikmaken van deze mogelijkheid.