Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Uitregistratie

Het bezoeken van uitwedstrijden is mogelijk voor seizoen- en clubkaarthouders met een geldige uitregistratie. Uw (seizoen)clubkaart met uitregistratie is strikt persoonlijk.

Klik hier om een uitregistratie aan te vragen. Na verwerking van uw aanvraag wordt uw pasfoto gecombineerd met uw persoonlijke gegevens.

Scannen van de uitregistratie
Bij het omwisselen van uw omwisselbiljet wordt uw geldige (seizoen)clubkaart gescand. De steward krijgt uw gegevens op de handscanner te zien en verleent u op basis daarvan wel of geen toegang tot het gastenvak. Als alles in orde is, wordt het omwisselbiljet geruild voor een toegangsbewijs en kunt u plaats nemen in het gastenvak.

Wanneer u met de bus reist, wordt uw (seizoen)clubkaart gescand tijdens busreis. Indien u op eigen gelegenheid reist, dient u óf om te wisselen bij het stadion van de tegenstander óf op een andere locatie. Deze locatie wordt via de verkoopinformatie gecommuniceerd.

Busreis
De busreizen naar uitwedstrijden worden verzorgd door supportersvereniging FeanFan. De vertrektijd van de bussen wordt uiterlijk twee dagen voor aanvang van de wedstrijd in onze verkoopinformatie gepubliceerd. Klik hier het busreglement van Feanfan.

Kaarten kopen
U kunt via Online Ticketing of de Feansjop een omwisselbiljet kopen. U maakt zelf de keuze tussen reizen op eigen gelegenheid óf meereizen in de supportersbus. U kunt maximaal één omwisselbiljet per (seizoen)clubkaart kopen.

Samenstelling prijzen
De prijs van de toegangskaart wordt bepaald door de thuisspelende club. De prijs van een toegangskaart voor het gastenvak is gelijk (of goedkoper) dan een vergelijkbare plaats elders in het stadion van de tegenpartij. sc Heerenveen verhoogt deze prijs met €2,- servicekosten. Deze servicekosten bestaan uit administratieve kosten en kosten die gemoeid zijn met de inzet van stewards.

Supporters die met de bus reizen die onder toezicht staat van stewards, krijgen 40% korting op de toegangskaart. Voor het busvervoer wordt € 11,- berekend.
 
Controleer uw registratie
U kunt zelf controleren of uw uitregistratie in orde is. Klik hier voor een lijst met alle relatienummers die geregistreerd staan voor uitwedstrijden.

Uw relatienummer is te vinden op de achterkant van uw (seizoen)clubkaart (beginnend met 7).