Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Algemeen

Ik ben rolstoelgebruiker en wil graag een wedstrijd bezoeken. Kan dat?

Ja dat kan! Je kunt hiervoor per e-mail () of telefoon (+31 (0)513 - 61 21 00) contact opnemen met de afdeling Supporters Service.

Ik wil graag een parkeerkaart aanvragen. Kan dat?

Ja, u kunt een vaste parkeerkaart voor P6 of een wedstrijdparkeerkaart voor P3 of P6 aanvragen. Voor andere parkeerplaatsen is de capaciteit helaas niet groot genoeg om nieuwe aanvragen te honoreren. Klik hier voor meer informatie over de parkeergelegenheid rondom het Abe Lenstra stadion en het aanvragen van een vaste of wedstrijdparkeerkaart.

Mag er gerookt worden in het Abe Lenstra stadion?

sc Heerenveen verbiedt roken in het stadion niet, maar ontmoedigt het gebruik van een sigaret wel.

In het seizoen 2016-2017 zijn we als club gestart met een rookontmoedigingscampagne waarbij supporters werden opgeroepen om rekening te houden met hun medesupporters. Er werd aandacht gevraagd voor roken in het stadion.

Rookontmoediging is bedoeld om supporters bewust te maken van de gevolgen van (mee)roken in het stadion. De club heeft roken in het stadion niet verboden, maar de betrokken partijen willen gezamenlijk bewustwording creëren over het meeroken voor medesupporters (waaronder ook veel kinderen). 2/3 van de supporters heeft namelijk aangegeven hinder te ondervinden van rokende supporters tijdens de wedstrijd.

De club verbiedt het roken dus niet, maar probeert hinder te verminderen door supporters te verzoeken om naar de rookzones te gaan of te wachten met roken tot na de wedstrijd. Er zijn speciale rookzones onder de ingangen E, T en G. Samen willen we uiteindelijk gaan voor een rookvrij stadion en zetten we roken buitenspel!

Alle veelgestelde vragen